School‎ > ‎

Voor- en naschoolse opvang

Voorschoolse opvang, VSO

De voorschoolse opvang (VSO) is in handen van “Tante An” van Smallsteps. Omdat er weinig kinderen gebruik maken van VSO, hebben wij hebben deze met onze buren (de Dukdalf en de Tweemaster) gezamenlijk met “Smallsteps” georganiseerd. De VSO is in het gebouw van de Dukdalf. (www.bso-tantean.nl)

Naschoolse opvang, NSO

De naschoolse opvang (NSO) bij ons op school, wordt ook uitgevoerd door stichting “Boter Kaas en Overblijf”

Onder de naam “BSO Buitengewoon” aan het Schaduwpad en “BSO Binnenstebuiten” aan het Broekplein.
Dezelfde coördinator als die van de TSO is de coördinator van de BSO.

Meer informatie vindt u op www.boterkaasenoverblijf.nl of mail naar bsobuitengewoon@hotmail.com

Er zijn ook leerlingen die naar de BSO van “Smallsteps” gaan. Deze kinderen worden opgehaald door mensen van “Smallsteps”, maar de oudere kinderen kunnen zelf ook naar de locatie gaan.