Groepen‎ > ‎Groep 8‎ > ‎Nieuwsoverzicht groep 8‎ > ‎Nieuws groep 8‎ > ‎

Schoolkamp 2

Geplaatst 21 mei 2018 22:59 door Marleen Marijt-Louwrier   [ 7 jun. 2018 01:27 bijgewerkt ]

Beste ouders en leerlingen van groep 8,

Over enkele weken is het zover. We gaan op schoolkamp. Wij hebben er enorm zin in!!

Op dinsdag 12 juni verwachten wij iedereen tussen 9.00 uur en 9.15 uur op school. De bus komt voorrijden en het inpakken kan beginnen.

Op vrijdag 15 juni zal de bus ons om 10.00 uur komen ophalen. Wij verwachten om 11,30 uur terug te zijn.

De kampleiding bestaat uit de volgende personen: Svenne Hulst, Eline de Vries, Bram Kessemeijer, Ole Borsboom, Petra van der Linden  en Marleen Marijt

De gegevens van ons kamphuis:

Wij zijn te gast in de Wildwal, Galgenbergweg, Lunteren.

Wij verblijven in accommodatie de Eekhoorn:

Accommodatie de Eekhoorn heeft 2 verdiepingen en leent zich in het bijzonder voor schoolkampen.

De Eekhoorn heeft een woonkamer die ruimte, sfeer en huislijkheid uitstraalt. Rond de sfeervolle openhaard wachten de comfortabele banken en fauteuils op ons. Behalve deze zithoek staan in het vertrek veel tafels en stoelen, heeft het een eigen podium met audio- en videoapparatuur, een knusse bar en televisie. In de Eekhoorn heeft iedereen het vast en zeker naar de zin.

Lijst benodigdheden kamp groep acht.

- onderlaken, slaapzak of deken en kussensloop.

- pyjama, of ander slaapgoed, ondergoed

- handdoeken, washandjes, toiletbenodigdheden

- kleding (voor warme en koude dagen), regenkleding (jack)

- extra sokken

- zakdoeken (er wordt wat afgehuild)

- paar wasknijpers

- leesboek, strip

- zwemkleding

- extra schoenen

- spel, cd’s !!!!, voorzien van naam.

- misschien heb je een voetbal over: graag meenemen!

- je etui met stiften, potloden e.d.

- waterflesje

- klein rugzakje voor "onderweg"

- slippers ( voor in het gebouw)

- misschien een kleine regenponcho erbij?

- en vergeet je kleine waterpistooltje niet!!

• Benodigdheden voor de bonte avond, iedere leerling wordt geacht een optreden of act te verzorgen. Samen mag natuurlijk ook.

• Kleding voor de Foute avond en de Maffia-avond

• Kopie van het pasje van de zorgverzekeraar.  (graag inleveren voor 1 juni)

• Ook willen wij op de hoogte zijn van eventueel medicijngebruik en andere belangrijke zaken die we zouden moeten weten, b.v. slaapwandelen/bedwateren etc. (graag inleveren voor 1 juni)

• Eventuele diëten, of andere zaken betreffende de voeding ook graag bij ons melden. (graag inleveren voor 1 juni)

• Deze zaken s.v.p. schriftelijk of mailen, ruim voor vertrek,inleveren bij Marleen of Petra: marleen.marijt@zijlwijkschool.nl of petra.vanderlinden@zijlwijkschool.nl (graag inleveren voor 1 juni)

• Graag een telefoonnummer doorgeven waarop u dag en nacht te bereiken bent(graag inleveren voor 1 juni)

• In uiterste nood kunt u met ons contact opnemen met het volgende telefoonnummer: 0613742862

• In ons kamphuis verkopen wij tegen inkoopprijs diverse dranken en snoeperijen.

• Bezoek van ouders aan de Wildwal is niet toegestaan.

Wat het zakgeld betreft, is het moeilijk om een bedrag vast te stellen. De één koopt een souvenir, of trakteert de leiding, een ander niet, enz. U dient echter te weten dat van het geld dat de leerlingen meenemen géén consumpties, entrees e.d. betaald hoeven te worden. Verder laten we het aan uw eigen inzicht over hoeveel geld u meegeeft. Meestal ligt dit tussen de 5,00 en 7,50.  EN ZOVEEL MOGELIJK KLEIN GELD!!!

Ø Het is leerlingen niet toegestaan om mobiele telefoons mee te nemen.

Ø Het is de leerlingen niet toegestaan om energydrankjes mee te nemen of te kopen