Groepen‎ > ‎Groep 8‎ > ‎Nieuwsoverzicht groep 8‎ > ‎Nieuws groep 8‎ > ‎

Kamp 1

Geplaatst 20 mrt. 2018 23:57 door Marleen Marijt-Louwrier   [ 20 mrt. 2018 23:59 bijgewerkt ]

Afbeeldingsresultaat voor kampBeste ouders.

Van dinsdag 12 juni t/m vrijdag 15 juni zullen de kinderen van de groepen 8 op schoolkamp gaan.

Wij logeren in groepsaccommodatie De Wildwal, Galgenbergweg 3, Lunteren.

Omdat wij dit jaar met de bus gaan, zijn de kampkosten dit jaar verhoogd. De totale kosten zijn 140 euro.

U hoeft dit niet in één keer te betalen. In drie termijnen betalen kan uiteraard ook.

Wilt u dit wel doen voor 22 april?

Rekeningnummer: NL 89 ABNA 0246 5029 24 ovv Zijlwijkschool, naam leerling, schoolkamp

Hulp nodig om het een en ander te bekostigen: https://www.leergeld.nl/ of neem contact op met uw contactpersoon SVB.

Als laatste: zijn er ouders in het bezit van aanhangwagens, busjes of vrachtwagens? We zouden het enorm leuk vinden om de fietsen mee te nemen.

Ik heb nu 1 ouder met busje. Dat is te weinig. Wie o wie heeft een idee/ aanhanger/ bus/ vrachtwagen???

Heeft u nog vragen, deze graag richten (via mail) tot marleen.marijt@zijlwijkschool.nl.

Met vriendelijke groet,

Juf Petra