Groepen‎ > ‎Groep 8‎ > ‎Nieuwsoverzicht groep 8‎ > ‎Nieuws groep 8‎ > ‎

Japan in Leiden: voorstelling de Hofreis

Geplaatst 8 mrt. 2018 05:11 door Marleen Marijt-Louwrier   [ 8 mrt. 2018 05:28 bijgewerkt ]

UITNODIGING

Beste ouders en leerlingen van de groepen 7 en 8.

Op vrijdag 6 april spelen de groepen 7, 7/8 en 8 de voorstelling ‘De Hofreis’ naar aanleiding van het project Japan in Leiden. Wij zijn al druk met de voorbereidingen bezig om de voorstelling tot in de puntjes te laten slagen.

Tijdens de voorstelling zullen alle leerlingen verkleed en/of geschminkt zijn. Omdat de klassen erg groot zijn, hebben wij extra hulp nodig tijdens het verkleden en schminken van de spelers. Graag zouden wij hulp van 5 ouders per klas erbij willen. Wie kan ons helpen? U kunt zich opgeven bij juf Kate ( groep 7 ouders), juf Petra ( groep 7/ 8 ouders) of  juf Marleen ( groep 8 ouders).

Om een ieder tot zijn/haar recht te laten komen is er een groter podium nodig. Welke ouders kunnen onze helpen om podiumonderdelen van Schaduwpad naar Broekplein te vervoeren? Deze delen laten we dan direct op Broekplein i.v.m. de aankomende musical van groep 8.

Het schema van de dag is als volgt.

• 8.45 omkleden/schminken groep 7

• 9.30-10.00 speelt groep 7

• 10.00-10.15 afschminken/omkleden groep 7

• 10.15 omkleden/schminken groep 7/8

• 11.00-11.30 speelt groep 7/8

• 11.30-11.45 afschminken/omkleden groep 7/8

• 12.45 omkleden/schminken groep 8

• 13.30-14.00 speelt groep 8

• 14.00-14.15 afschminken/omkleden groep 8

Na iedere voorstelling neemt de leerkracht van de groep die kijkt de leerlingen meteen mee terug naar de klas. De spelers gaan terug naar de kleedkamer. Dan is er genoeg tijd om van spelersgroep te wisselen en het decor terug te zetten op de juiste plaatsen.

Op 6 april zorgen de leerlingen voor hun eigen basiskleding. Voor de spelers die Geisha spelen is dit een effen maillot of panty met sokjes, het liefst in dezelfde kleur. De overige spelers dragen een effen T-shirt zonder opdruk op een broek. Verdere kleding wordt geregeld door de J.T.S.

Wij regelen de schmink, de leerlingen die Geisha spelen moeten echter wel zelf voor afschmink- spullen zorgen en eventueel een handdoek, alleen nodig op vrijdag 6 april.

Tijdens alle voorstellingen worden foto’s genomen.

U bent van harte welkomようこそ om de voorstelling bij te wonen!!! Ook oma, opa en andere familieleden kunnen een kijkje komen nemen bij dit fantastische project!!!

Vriendelijke groet ,

Kate, Petra, Brigitte en Marleen