Groepen‎ > ‎Groep 7/8‎ > ‎Nieuwsoverzicht groep 7/8‎ > ‎Nieuws groep 7/8‎ > ‎

Geplaatst 7 dec. 2017 00:59 door Marleen Marijt-Louwrier

Aan alle ouders van de Zijlwijkschool, locatie Broekplein

Leiden, 7 december 2017

Betreft: ontbijten en schaatsen leerlingen Broekplein

Beste ouders,

Vrijdag 22 december hebben we een grote verrassing ( nu niet meer dus..) voor de groepen 5 t/m 8.

Wij zullen ons kerstontbijt niet op school nuttigen, maar in de Hooglandse Kerk. Hoe gaaf is dat !!!

De leerlingen worden om 9.00 uur in hun foute trui aan de ontbijttafel in de kerk verwacht. De leerkrachten zullen alle kinderen daar opvangen.

Graag uw kind zelf naar de Hooglandse Kerk, Nieuwstraat 20 brengen.

Na dit prachtige kerstontbijt zullen we richting Nieuwe Rijn gaan en gebruik maken van de ijsbaan.

Wie schaatsen heeft, graag meenemen. Wij mogen van 10.00 uur-11.00 uur gebruik maken van de ijsbaan.

En…..vergeet je handschoenen niet. Zonder handschoenen mag je namelijk niet schaatsen!

Na het schaatsen lopen we weer terug naar de kerk en krijgen we nog heerlijke, warme chocolademelk.

Dat alles voor maar 1 euro!!!!

Mag uw kind alleen naar huis/ haalt u uw kind op/ moet het met een van de leerkrachten mee terugfietsen/ graag onderstaand strookje invullen en deze voor 15 december bij de leerkracht retourneren. Van alle kinderen verwachten wij onderstaand strookje terug!

Met vriendelijke kerstgroet,

Het schoolteam

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam:..............................................................Groep:.....................................................................