Groepen‎ > ‎Groep 7/8‎ > ‎Nieuwsoverzicht groep 7/8‎ > ‎Nieuws groep 7/8‎ > ‎

Uitnodiging Atelieronderwijs najaar 2017

Geplaatst 8 okt. 2017 05:16 door Irma van der Ploeg   [ 9 okt. 2017 00:59 bijgewerkt door Marleen Marijt-Louwrier ]

Voor de groepen 5 t/m 8 gaat op dinsdagmiddag 24 oktober 2017 de eerste atelier ronde van start!Afbeeldingsresultaat voor open atelier

Tijdens deze periode komen de onderstaande ateliers aan bod:

• EHBO

• Gezamenlijk kunstwerk

• Website maken

• Denktank

• Filosofie

• Schilderen/tekenen

• Zumba, geleid door Josanne van Westrienen (Moeder van Rens 7, Tomas 5 )

• Poppenkast

• Voetbal

• Moot court, georganiseerd door de kinder- en jongerenrechtswinkel te Leiden

Op dinsdag 7 november stellen wij u allen in de gelegenheid een kijkje achter de schermen van De Zijlwijkschool  te nemen. U bent van harte uitgenodigd om tussen 13. 45 uur tot 15.00 uur deze kijkmiddag / presentatiemiddag bij te wonen. Noteer deze datum vast in uw agenda! Wij hopen op uw komst. Natuurlijk zijn naast ouders, opa’s en oma’s, buren en andere geïnteresseerden, meer dan welkom.

Kijk, ervaar, beleef en bewonder!

miranda.bavelaar@zijlwijkschool.nl marja.groen@zijlwijkschool.nl en irma.vanderploeg@zijlwijkschool.nl.

Wij kijken wederom uit naar een bevlogen en leerzaam 2017/2018!