Groepen‎ > ‎Groep 5‎ > ‎Nieuwsoverzicht groep 5‎ > ‎Nieuws groep 5‎ > ‎

Playbackshow

Geplaatst 6 feb. 2018 06:32 door Marleen Marijt-Louwrier   [ 6 feb. 2018 06:33 bijgewerkt ]

Beste ouder(s),

De jaarlijkse playbackshow staat weer voor de deur!

Deze vindt plaats op DONDERDAG 22 FEBRUARI. s Middags is de playbackshow alleen voor de kinderen. Groep 1 t/m 5 op het Schaduwpad en groep 6 t/m 8 op het Broekplein.  ’s Avonds zijn ouders, opa’s en oma’s, van de kinderen die meedoen, van harte welkom in de aula van de locatie Broekplein! We stellen het op prijs als u zelf uw kind / kinderen tijdens deze avond in de gaten houdt. Vanaf 18.30 uur gaat de deur open en staat er koffie en thee klaar. Om 19.00 uur start de playbackshow.

Omdat er veel kinderen/groepjes mee willen doen, worden er in de klassen voorrondes gehouden. Deze voorrondes vinden plaats op vrijdag 17 februari. De beste act van iedere groep gaat door naar de finale op 23 februari.

Als uw kind zich in wil schrijven voor de voorrondes kan dit bij de leerkracht van de betreffende groep.

Het is de bedoeling dat de kinderen de act thuis oefenen en ook zelf muziek mee naar school nemen.

Voor vragen kunt u terecht bij de groepsleerkracht

Het team van de Zijlwijkschool