Groepen‎ > ‎Groep 4b‎ > ‎Nieuwsoverzicht groep 4b‎ > ‎Nieuws groep 4b‎ > ‎

Welkom in groep 4B!

Geplaatst 30 aug. 2017 12:02 door Annelies Lommers
Beste ouders,

Volgende week start uw zoon of dochter bij ons in groep 4B!
Wij zijn deze week al druk aan het voorbereiden zodat we maandag goed van start kunnen en hebben er zin in!

Juf Eva Assendelft zal het ouderschapsverlof van juf Kim invullen. Juf Eva studeerde vorig schooljaar bij ons in groep 5 af en is dus al bekend gezicht bij ons op school.

Dit schooljaar starten beide groepen 4 met Snappet; voor ieder kind een eigen tablet. De kinderen zullen tijdens rekenen, spelling, taal en technisch lezen hierop werken. Een groot voordeel voor de kinderen is dat het mogelijk is adaptief te werken, bovendien hebben de leerkrachten tijdens de lessen al overzicht van de vorderingen van de opdrachten waar de leerlingen op dat moment aan werken. Voor ouders die nieuwsgierig zijn geworden: filmpje Snappet

Om prettig te kunnen starten hebben de kinderen al vanaf de eerste schooldag een aantal materialen nodig. Voor de vakantie heeft u hierover al een brief ontvangen, maar voor de zekerheid sommen we nog even op wat uw kind allemaal mee moet nemen:
  • één etui, waar onderstaande materialen in kunnen:
    - kleurpotloden, ongeveer 10 verschillende kleuren
    - stiften, ongeveer 10 verschillende kleuren
    - 1 HB potlood, grijs
    - gum
    - een rode pen
    - markeerstift
    - plakstift
  • liniaal van 30 cm
  • 'elastiekmap' A4
  • koptelefoon of oortjes (in een 'opbergzakje'!) voorzien van naam!
NB: Op woensdag en vrijdagmiddag gymt groep 4B.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd mailen.

Met vriendelijke groet en tot maandag,

juf Eva en juf Annelies