Groepen‎ > ‎Groep 3b‎ > ‎Nieuwsoverzicht groep 3b‎ > ‎

Nieuws groep 3b

Narcissenverkoop

Geplaatst 16 mrt. 2018 12:34 door Nathalie Volwater

De jaarlijkse narcissenverkoopactie van de Zijlwijkschool is weer van start gegaan. Fleurt u het huis ook op met deze prachtige gele bloemen? Of maakt u buiten een prachtige mand gevuld met narcissen? Doet u dan vooral mee aan de verkoopactie! Van de opbrengst kunnen wij weer allerlei dingen voor de school en de kinderen aanschaffen.

De verkoopactie loopt tot en met 21 maart dus wees er nog snel bij!
Afbeeldingsresultaat voor narcis tete a tete

Op kraambezoek bij de jonge dieren

Geplaatst 16 mrt. 2018 12:24 door Nathalie Volwater

Op vrijdag 9 maart heeft groep 3b een bezoek gebracht aan de kinderboerderij. We kwamen op kraambezoek bij als pasgeboren dieren. Wat zijn het er veel! De kinderen hebben om de beurt een kuikentje vast mogen houden en de andere stallen bezocht. We hebben een geweldig leuke middag gehad!Afbeeldingsresultaat voor kuikentje

Borre komt logeren

Geplaatst 24 jan. 2018 03:55 door Nathalie Volwater

Afbeeldingsresultaat voor borre
Wat een feest! Borre mag bij alle kinderen uit de klas komen logeren!

Borre houdt ervan om voorgelezen te worden door de kinderen van groep 3. Hij vindt het ook al heel erg knap dat de kinderen zo goed kunnen lezen. Met zijn koffer gaat hij bij de kinderen op bezoek. Tijdens het logeren wordt er een boek uit de koffer van Borre voorgelezen. Je ziet Borre en de kinderen genieten.
Veel (voor)lees plezier!

Maandsluiting groep 3b

Geplaatst 23 jan. 2018 04:24 door Nathalie Volwater   [ 24 jan. 2018 03:39 bijgewerkt ]

Afbeeldingsresultaat voor podium
Groep 3b is al hard aan het oefenen voor de maandsluiting van vrijdag 26 januari. De kinderen zullen op deze middag laten zien en horen wat ze ingestudeerd hebben!De kinderen zouden het erg leuk vinden als u wilt komen kijken. We starten om 14:45 uur in het speellokaal. Komt u ook?

Technolab dinsdagmiddag 21 november

Geplaatst 13 nov. 2017 13:31 door Nathalie Volwater

Afbeeldingsresultaat voor technolab
Op dinsdagmiddag 21 november brengen we een bezoekje aan het technolab. Het bezoek staat in het teken van water. De kinderen gaan allerlei proefjes binnen dit thema uitvoeren. We zijn nog op zoek naar ouders die de kinderen willen brengen en halen. U kunt zich opgeven bij de leerkrachten van de groep.

Schoonmaakhelden

Geplaatst 13 nov. 2017 13:26 door Nathalie Volwater

In de maanden oktober en november helpen de kinderen van groep 3 de straten schoon te houden. Vol enthousiasme zijn onze schoonmaakhelden bezig om de omgeving van zwerfafval te ontdoen. Iedere week is er een nieuw groepje aan de beurt om deze dankbare taak op zich te nemen. We zijn supertrots op de kinderen van groep 3!

Kinderboekenweek: Spannend!

Geplaatst 9 okt. 2017 00:14 door Nathalie Volwater

Vorige week vrijdag zijn we in de groep weer gestart met de jaarlijkse kinderboekenweek. Dit jaar is het thema: spannend. De kinderen mogen de komende week hun spannende boek meenemen en in de klas neerzetten.In groep 3b staan de boeken van de Gorgels centraal. Er worden knutselopdrachten gemaakt bij het thema en de kinderen maken hun eigen spannende boekje. Ruimte genoeg voor een heleboel fantasie dus!

Woensdag 11 oktober wordt er een boekenverkoop gehouden van 11.45 - 12.15 uur. Komt u ook een kijkje nemen?

Afbeeldingsresultaat voor de gorgels

Schoolreis 18 september

Geplaatst 10 sep. 2017 12:01 door Nathalie Volwater   [ 10 sep. 2017 12:04 bijgewerkt ]

Beste ouders/ verzorgers,

Op maandag 18 september gaan wij op schoolreis naar oud-Valkenveen. We hebben er ontzettend veel zin in. De kinderen worden om 8.45 uur op school verwacht en zullen om 15:00 uur weer terug zijn op school. We hopen dat het een geweldige dag gaat worden!
Klik op de link om te kijken wat het park voor leuks in petto heeft!

www.oudvalkenveen.nl

Afbeeldingsresultaat voor schoolreis bus

Groep 3b

Geplaatst 28 aug. 2016 00:29 door Web Beheer   [ 28 aug. 2016 00:30 bijgewerkt ]