Groepen‎ > ‎Groep 3a‎ > ‎Nieuwsoverzicht groep 3a‎ > ‎Nieuws groep 3a‎ > ‎

3 oktober... Feest!

Geplaatst 23 sep. 2017 03:57 door Marion van der Veen
De voorbereidingen zijn in volle gang voor 3 oktober 'Leids ontzet'. De groep is versierd met de Leidse vlag, rood- witte vlaggetjes en de kinderen hebben kraampjes van de kermis geknutseld. Onze geverfde kermislolly's... daar maken we een echt kunstwerk van! We vieren het feest op maandag 2 oktober. Samen met de kinderen uit de groepen 3 en 4 wordt een spelletjes/knutsel/bouw circuit gedaan en zelfs de gymzaal wordt omgetoverd tot een heuse kermis. Fijn dat er wederom ouders zijn die ons tijdens die ochtend willen helpen! Natuurlijk horen we allemaal het verhaal van het Leids ontzet én ... eten we natuurlijk hutspot! Daarna heerlijk het Leidse feest meevieren op 3 oktober, want wij zijn vrij die dag!